Lista Firme Homepage
Forum Home Forum Home » CD-ul ListaFirme » Diverse
  Noi Postari Noi Postari RSS Feed - Utilizarea pe mai multe calculatoare
  FAQ FAQ  Cautare Forum   Inregistrare Inregistrare  Login Login

Utilizarea pe mai multe calculatoare

Raspunde Raspunde
Autor
Admin Group
Admin Group

Aderat: 01 Jan 2006
Status: Offline
Puncte: 485
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza borgdesign Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Subiect: Utilizarea pe mai multe calculatoare
    Postat: 10 Sep 2010 la 11:52
Utilizarea pe mai multe calculatoare

Varianta monopost (1 singur utilizator):

Cd-ul ListaFirme este livrat impreuna cu o cheie USB (se conecteaza in portul USB al calculatorului) care permite rularea aplicatiei.

Aplicatia poate fi instalata pe mai multe calculatoare dar va rula doar pe calculatorul la care este conectata cheia USB.

Pentru a utiliza aplicatia simultan pe mai multe calculatoare (necesita mai multe chei USB) exista optiunea de a achizitiona mai multe licente la un pret substantial redus.

Varianta de retea (aceeasi clasa de IP):

Aplicatia poate fi utilizata simultan pe un numar arbitrar de calculatoare conform licentei de utilizare, aflate in retea cu aceeasi clasa de IP.

In varianta de retea este utilizata o singura cheie USB care se conecteaza la orice calculator din retea (de preferinta unul care este permanent in functiune).

Varianta de retea are un raport cost/utilizator mai bun (fata de un numar similar de licente monopost) dar limiteaza mobilitatea utilizatorilor.

Editat de borgdesign - 10 Sep 2010 la 13:38
Inapoi Sus
barticpet View Drop Down
Newbie
Newbie

Aderat: 15 Jan 2012
Puncte: 1
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza barticpet Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Postat: 15 Jan 2012 la 20:54
Buna ziua

Am cumparat un cd de la dvs, versiunea professional .
Vreau sa stiu cum il putem folosi in firma noastra pe mai multe calculatoare aflate in retea.

Va  multumim!

P. Bartic
Inapoi Sus
borgdesign View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Aderat: 01 Jan 2006
Puncte: 485
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza borgdesign Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Postat: 16 Jan 2012 la 04:26
Initial postat de barticpet barticpet a scris:

Am cumparat un cd de la dvs, versiunea professional .
Vreau sa stiu cum il putem folosi in firma noastra pe mai multe calculatoare aflate in retea.

In cazul versiunii "Profesional" aplicatia poate fi utilizata pe calculatorul la care este conectata cheia USB.
Pentru a putea utiliza aplicatia simultan pe mai multe calculatoare din retea puteti opta pentru upgradarea tipului de licenta la "Profesional Network".

Contactati departamentul de asistenta clienti pentru detalii.
Inapoi Sus
 Raspunde Raspunde
  Share Topic   

Schimba Forum Permisiuni forum View Drop Down