Lista Firme Homepage
Forum Home Forum Home » CD-ul ListaFirme » E-mailing
  Noi Postari Noi Postari RSS Feed - Servere SMTP
  FAQ FAQ  Cautare Forum   Inregistrare Inregistrare  Login Login

Servere SMTP

 Raspunde Raspunde
Autor
Mesaj
borgdesign View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Aderat: 01 Jan 2006
Locatie: Romania
Status: Offline
Puncte: 485
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza borgdesign Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Subiect: Servere SMTP
    Postat: 05 May 2015 la 16:48
Pentru realizarea campaniilor de e-mailing cu ajutorul CD-ului ListaFirme este recomandat să se folosească transmiterea prin server SMTP în locul transmiterii directe. Transmiterea prin server SMTP mărește considerabil șansa ca mesajele transmise să ajunga în Inboxul destinatarilor.

Este recomandată utilizarea serverului SMTP oferit de furnizorul dumneavoastră de Internet în cadrul contractului de furnizare.

În cazul în care nu sunteți mulțumiți de serverul SMTP oferit de furnizorul dumneavoastră de Internet sau acesta este neprecizat, puteți opta pentru servere SMTP publice:

Exemple de servere SMTP gratuite sau comerciale: GmailSendPulseTurboSMTPAweber 

Fiecare server SMTP inclusiv cel oferit de furnizorul de acces Internet are propriile setări a căror configurare este documentată de fiecare furnizor în parte.

Fiecare server SMTP poate avea limitări (se regăsesc în descrierea/politica fiecăruia) în ceea ce privește numărul de mesaje transmise pe anumite intervale de timp, numărul de conexiuni simultane, etc, indiferent dacă serverul SMTP este gratuit sau contracost. În cazul celor comerciale vă puteți aștepta la mai multă bunavoință/amabilitate din partea furnizorului.

Vedeti și recomandările generale de configurare SMTP și recomandările pentru emailing.Editat de borgdesign - 06 May 2015 la 10:26
Inapoi Sus
 Raspunde Raspunde
  Share Topic   

Schimba Forum Permisiuni forum View Drop Down