Lista Firme Homepage
Forum Home Forum Home » Site-ul www.ListaFirme.ro » Statistici
  Noi Postari Noi Postari RSS Feed - Relevanta criteriilor de selectie
  FAQ FAQ  Cautare Forum   Inregistrare Inregistrare  Login Login

Relevanta criteriilor de selectie

 Raspunde Raspunde
Autor
Mesaj
borgdesign View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Aderat: 01 Jan 2006
Locatie: Romania
Status: Offline
Puncte: 485
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza borgdesign Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Subiect: Relevanta criteriilor de selectie
    Postat: 20 Oct 2014 la 23:28
Un criteriu de selectie al firmelor este cu atat mai relevant cu cat poate restrange totalul acestora mai aproape de obiectivele dumneavoastra.

Parametrul "relevanta" este utilizat pe www.ListaFirme.ro in modulul de statistici (determinat ca o dispersie ponderata) atunci cand se analizeaza liste de companii importate la favorite. Aceste liste pot contine de exemplu: clienti, prospecti, competitori si nu se rezuma doar la acestea.

Pentru a construi un profil (client, prospect, competitor sau altceva) este recomandata determinarea celor mai relevante criterii (difera in functie de lista analizata) dupa care, aplicadu-le in ordine descrescatoare, se pot extrage trasaturi comune, respectiv cele cu afinitate buna.

In cazul in care construiti un target, in functie de dimensiunea dorita a acestuia si buget puteti porni de la valori mai ridicate ale relevantei si afinitatii minime si sa le scadeti pana la limita incadrarii.

Este recomandat sa excludeti listele clientilor deja existenti si eventual lista competitorilor din target inainte de a investi in date si actiuni de marketing.
Inapoi Sus
 Raspunde Raspunde
  Share Topic   

Schimba Forum Permisiuni forum View Drop Down