Lista Firme Homepage
Forum Home Forum Home » Site-ul www.ListaFirme.ro » Acces Gratuit
  Noi Postari Noi Postari RSS Feed - Profil public
  FAQ FAQ  Cautare Forum   Inregistrare Inregistrare  Login Login

Profil public

 Raspunde Raspunde
Autor
Mesaj
borgdesign View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Aderat: 01 Jan 2006
Locatie: Romania
Status: Offline
Puncte: 485
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza borgdesign Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Subiect: Profil public
    Postat: 17 Nov 2014 la 07:27
Profilul public este o modalitate de a oferi acces gratuit la informatiile de contact din profilul firmei dumneavoastra vizitatorilor.

Profilul public permite afisarea la inceputul listelor de rezultate si link-uri directe catre website-urile proprii, prezentarile video si paginile sociale.

Companiile care desfasoara o activitate legala, sunt transparente, responsabile, au capacitate de comunicare si acorda suport clientilor proprii pot avea beneficii configurand public profilul firmei.

Configurarea profilului public se poate face din cadrul setarilor contului (daca acesta este infiintat pe firma) sau odata cu achizitia unui abonament. 


La polul opus, companiile care desfasoara activitati obscure sau nu au activitate, urmeaza a fi desfiintate, se ascund de clientii nemultumiti sau de autoritati sau nu doresc sa fie cunoscute, pot solicita ca profilul companiei lor sa fie ascuns publicului (care oricum nu ar fi interesat de relatie). Configurarea profilului ca ascuns se face pe baza unei simple solicitari scrise din partea reprezentantului companiei, fara motivare, gratuit.Inapoi Sus
 Raspunde Raspunde
  Share Topic   

Schimba Forum Permisiuni forum View Drop Down