Pagina Print | Close Window

de ce se consuma doua credite la o accesare?

Printat de pe: Lista Firme
Categorie: Site-ul www.ListaFirme.ro
Nume Forum: Diverse
Descriere Forum: Alte subiecte legate de www.ListaFirme.ro
URL: http://forum.listafirme.ro/forum_posts.asp?TID=946
Data Printarii: 05 Dec 2022 la 06:38


Subiect: de ce se consuma doua credite la o accesare?
Postat de: resin.mirela(54714)
Subiect: de ce se consuma doua credite la o accesare?
Data Postarii: 18 Aug 2015 la 11:54
Buna ziua!
 
Din experienta de pana acum stiam ca la accesarea unei firme se consuma un credit,exceptie facand o firma deja vizualizata in ultimele 6 luni,unde nu se consuma niciun credit.
Am avut supriza sa constat ca acum imi scadeti 2 credite la o singura vizualizare.Mi-a fost usor sa constat caci tocmai ce am achizitionat un pachet de 1000 de credite ,am accesat 4 firme despre care doream informatii,iar creditul a scazut la 992.
De ieri am remarcat un consum mai vertiginos,dar nu am avut timp sa verific ce se intampla.
Va rog verificati si astept un raspuns din parte dumneavoastra.
 
Cu stima,
Mirela Nechifor
Resin SRL Rm.ValceaRaspunsuri:
Postat de: borgdesign
Data Postarii: 31 Aug 2015 la 13:46
Au fost adăugate și anunțate un set de opțiuni la pachetele de acces online.

Opțiunile și descrierea detaliată a acestora sunt accesibile din http://www.listafirme.ro/abonamente.asp?exp - pagina de comandă a pachetelor de acces iar tipul de acces implicit este pentru vizualizarea de http://forum.listafirme.ro/profil-simplu-extins-sau-detaliat_topic920.html - profiluri detaliate .

In funcție de opțiunea utilizatorului sau cea implicită, pe site sunt afișate icon-uri care ajută utilizatorul să cunoască numărul de http://forum.listafirme.ro/ce-sunt-afisarile_topic909.html - afișări contorizate la accesarea unui raport.

În varianta implicită acum sunt contorizate două afișări pe firmă dar nu mai sunt contorizate afișări și pentru fiecare din rapoartele detaliate accesibile din profil (ceea ce în majoritatea cazurilor este o economie).

Opțiunile pachetelor de acces pot fi oricând http://forum.listafirme.ro/reconfigurare-pachete-de-acces_topic940.html - reconfigurate de utilizatori .

Pagina Print | Close Window