Pagina Print | Close Window

Profil simplu, extins sau detaliat?

Printat de pe: Lista Firme
Categorie: Site-ul www.ListaFirme.ro
Nume Forum: Diverse
Descriere Forum: Alte subiecte legate de www.ListaFirme.ro
URL: http://forum.listafirme.ro/forum_posts.asp?TID=920
Data Printarii: 02 Jul 2020 la 14:47


Subiect: Profil simplu, extins sau detaliat?
Postat de: borgdesign
Subiect: Profil simplu, extins sau detaliat?
Data Postarii: 23 Feb 2015 la 18:36
Pachetele de acces oferite utilizatorilor www.listafirme.ro permit ca aceștia să poată opta între trei tipuri diferite de prezentare:
  • profil simplu (1a => o afișare/profil) - Este recomandat pentru simplificarea conținutului atunci când interesează doar informațiile de bază ale firmelor (consumă o afișare/profil). Include informații de identificare a firmei, adresă, telefon, fax, mobil, email, web, descriere, video, localizare, date financiare;
  • profil extins (1-5a => până la 5 afișări pe profil) - Permite afișarea informațiilor de bază și opțiune de afișare a http://forum.listafirme.ro/rapoarte-detaliate_topic921.html - rapoartelor detaliate (consumă o afisare pe profil si câte una pentru fiecare raport detaliat accesat). Include informații de bază din profilul simplu și în plus: rapoarte financiare comparative, firme conexe, acces la rapoartele detaliate.
  • profil detaliat (2a => 2 afișări/profil) - implicit, consumă 2 afișări o singură dată și oferă accesul la profilul extins și toate http://forum.listafirme.ro/rapoarte-detaliate_topic921.html - rapoartele detaliate .
Tipul de prezentare poate fi schimbat oricând din meniul [contul meu]/[pachete de acces].Pagina Print | Close Window