Pagina Print | Close Window

Profil public

Printat de pe: Lista Firme
Categorie: Site-ul www.ListaFirme.ro
Nume Forum: Acces Gratuit
Descriere Forum: Modalitati de acces gratuit
URL: http://forum.listafirme.ro/forum_posts.asp?TID=907
Data Printarii: 05 Dec 2022 la 05:51


Subiect: Profil public
Postat de: borgdesign
Subiect: Profil public
Data Postarii: 17 Nov 2014 la 07:27
Profilul public este o modalitate de a oferi acces gratuit la informatiile de contact din profilul firmei dumneavoastra vizitatorilor.

Profilul public permite afisarea la inceputul listelor de rezultate si link-uri directe catre website-urile proprii, prezentarile video si paginile sociale.

Companiile care desfasoara o activitate legala, sunt transparente, responsabile, au capacitate de comunicare si acorda suport clientilor proprii pot avea beneficii configurand public profilul firmei.

Configurarea profilului public se poate face din cadrul setarilor contului (daca acesta este infiintat pe firma) sau odata cu achizitia unui abonament. 


La polul opus, companiile care desfasoara activitati obscure sau nu au activitate, urmeaza a fi desfiintate, se ascund de clientii nemultumiti sau de autoritati sau nu doresc sa fie cunoscute, pot solicita ca profilul companiei lor sa fie ascuns publicului (care oricum nu ar fi interesat de relatie). Configurarea profilului ca ascuns se face pe baza unei simple solicitari scrise din partea reprezentantului companiei, fara motivare, gratuit.


Pagina Print | Close Window