![]() |
Import lista email-uri existenta |
Raspunde ![]() |
Autor | |
seektron ![]() Newbie ![]() Aderat: 28 Nov 2011 Locatie: Romania Status: Offline Puncte: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postat: 28 Nov 2011 la 10:09 |
Buna ziua,
Am o intrebare, as dori sa trimit email cu ajutorul cd-ului ListaFirme la o lista propriede email-uri. Am observat ca pot adauga cate un email pe rand intr-o lista noua, dar ar fi mai eficient sa se poata face un import al acestor email-uri (le am salvate in Excel) intr-o lista noua (toate o data).
Va rog sa imi spuneti daca este posibil acest lucru!
Va multumesc!
|
|
![]() |
|
borgdesign ![]() Admin Group ![]() ![]() Aderat: 01 Jan 2006 Locatie: Romania Status: Offline Puncte: 485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puteti adauga orice lista proprie de adrese la o campanie cu copy/paste la sfarsitul tabelului in coloana de email. Puteti adauga doar coloana continand adresa de email sau si celelalte coloane daca aveti informatiiile disponibile. (trebuie respectata ordinea coloanelor)
Adresele astfel adaugate nu sunt stocate de catre aplicatie si nu vor fi regasite in aplicatie dupa restartarea acesteia insa pot fi utilizate in acest mod pentru efectuarea unei campanii cu date proprii. |
|
![]() |
Raspunde ![]() |
|
Tweet
|
Schimba Forum | Permisiuni forum ![]() Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum Tu nu poti sterge postari din acest forum Tu nu poti modifica postarile din acest forum Tu nu poti creea sondaje in acest forum Tu poti vota in sondaje in acest forum |