Lista Firme Homepage
Forum Home Forum Home » CD-ul ListaFirme » E-mailing
  Noi Postari Noi Postari RSS Feed - Import lista email-uri existenta
  FAQ FAQ  Cautare Forum   Inregistrare Inregistrare  Login Login

Import lista email-uri existenta

 Raspunde Raspunde
Autor
Mesaj
seektron View Drop Down
Newbie
Newbie


Aderat: 28 Nov 2011
Locatie: Romania
Status: Offline
Puncte: 1
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza seektron Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Subiect: Import lista email-uri existenta
    Postat: 28 Nov 2011 la 10:09
Buna ziua,
Am o intrebare, as dori sa trimit email cu ajutorul cd-ului ListaFirme la o lista propriede email-uri. Am observat ca pot adauga cate un email pe rand intr-o lista noua, dar ar fi mai eficient sa se poata face un import al acestor email-uri (le am salvate in Excel) intr-o lista noua (toate o data).
Va rog sa imi spuneti daca este posibil acest lucru!
Va multumesc!
Inapoi Sus
borgdesign View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Aderat: 01 Jan 2006
Locatie: Romania
Status: Offline
Puncte: 485
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza borgdesign Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Postat: 06 Dec 2011 la 06:58
Puteti adauga orice lista proprie de adrese la o campanie cu copy/paste la sfarsitul tabelului in coloana de email. Puteti adauga doar coloana continand adresa de email sau si celelalte coloane daca aveti informatiiile disponibile. (trebuie respectata ordinea coloanelor)
Adresele astfel adaugate nu sunt stocate de catre aplicatie si nu vor fi regasite in aplicatie dupa restartarea acesteia insa pot fi utilizate in acest mod pentru efectuarea unei campanii cu date proprii.
Inapoi Sus
 Raspunde Raspunde
  Share Topic   

Schimba Forum Permisiuni forum View Drop Down