Lista Firme Homepage
Forum Home Forum Home » Baze de date cu firme din Romania » Firme Noi
  Noi Postari Noi Postari RSS Feed - Firme noi si totusi vechi
  FAQ FAQ  Cautare Forum   Inregistrare Inregistrare  Login Login

Firme noi si totusi vechi

Raspunde Raspunde
Autor
Newbie
Newbie

Aderat: 12 Jan 2012
Status: Offline
Puncte: 3
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza SERGIU1991 Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Subiect: Firme noi si totusi vechi
    Postat: 12 Jan 2012 la 20:16
AS VREA SA FAC O FIRMA CU AJUTORUL VOSTRU. CREDETI CA SE POATE. VREAU SA TERMIN DE SCRIS ESEUL IN SECUNDA ASTA. FIRMA MEA VREAU SA AIBA TOT CE IMI DORESC. FRUNZE . DE TOATE MAI PE SCURT. SUNTETI DE ACORD. RASPUNDETIMIMIMIMI ASTEPT UN RASPUNS ACUM!!!! NU MAI POT SA ASTEPT VREAU RASPUNSUL VOSTRU, IL VREAU IL VREAU IL VREEEEEEAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUU!!!!!!
sigmund
Inapoi Sus
SERGIU1991 View Drop Down
Newbie
Newbie

Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza SERGIU1991 Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Postat: 12 Jan 2012 la 20:17
FOARTER BINE DOMNULE, EU UNUL O SA TE AJUT. DA-MI NUMARUL TAU DE LA INCALTAMINTE SI AM SA TE CONNNNNNNNNN. CE SENS ARE CE SENS ARE!??!?!?!?!?1 sa fim serios, scriem mic si ordonat, DAR FIRMA , FIRMA CCINE O MAI FACEEEE?e????@????????????????
sigmund
Inapoi Sus
SERGIU1991 View Drop Down
Newbie
Newbie

Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza SERGIU1991 Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Postat: 12 Jan 2012 la 20:19
domnule sergiu daca dumneata crezi ca poti sa... stai un pic!!! ceva nu e in regula, numele acesta e prea familiar AH!!!!!!!!!!!!!!!!  acum sincer, asa, nu e super sa ai o firma? pe bune acum lasand totul la o parte..cred ca e super..sa ai tu asa firma ta si tot. poti sa o si numesti cum vrei, sa mergi la ea, sa o mentionmezi ca fiind a ta.. eh stiti voi la ce ma refer ce rost are sa tot zic
sigmund
Inapoi Sus
borgdesign View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Aderat: 01 Jan 2006
Puncte: 485
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza borgdesign Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Postat: 17 Jan 2012 la 14:33
Domnule Sergiu, din pacate compania noastra nu furnizeaza servicii de tipul de care dumneavoastra aveti nevoie.
Inapoi Sus
 Raspunde Raspunde
  Share Topic   

Schimba Forum Permisiuni forum View Drop Down