![]() |
Firme noi si totusi vechi |
Raspunde ![]() |
Autor | |
SERGIU1991 ![]() Newbie ![]() Aderat: 12 Jan 2012 Locatie: Cape Verde Status: Offline Puncte: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postat: 12 Jan 2012 la 20:16 |
AS VREA SA FAC O FIRMA CU AJUTORUL VOSTRU. CREDETI CA SE POATE. VREAU SA TERMIN DE SCRIS ESEUL IN SECUNDA ASTA. FIRMA MEA VREAU SA AIBA TOT CE IMI DORESC. FRUNZE . DE TOATE MAI PE SCURT. SUNTETI DE ACORD. RASPUNDETIMIMIMIMI ASTEPT UN RASPUNS ACUM!!!! NU MAI POT SA ASTEPT VREAU RASPUNSUL VOSTRU, IL VREAU IL VREAU IL VREEEEEEAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUU!!!!!!
|
|
sigmund
|
|
![]() |
|
SERGIU1991 ![]() Newbie ![]() Aderat: 12 Jan 2012 Locatie: Cape Verde Status: Offline Puncte: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
FOARTER BINE DOMNULE, EU UNUL O SA TE AJUT. DA-MI NUMARUL TAU DE LA INCALTAMINTE SI AM SA TE CONNNNNNNNNN. CE SENS ARE CE SENS ARE!??!?!?!?!?1 sa fim serios, scriem mic si ordonat, DAR FIRMA , FIRMA CCINE O MAI FACEEEE?e????@????????????????
|
|
sigmund
|
|
![]() |
|
domnule sergiu daca dumneata crezi ca poti sa... stai un pic!!! ceva nu e in regula, numele acesta e prea familiar AH!!!!!!!!!!!!!!!! acum sincer, asa, nu e super sa ai o firma? pe bune acum lasand totul la o parte..cred ca e super..sa ai tu asa firma ta si tot. poti sa o si numesti cum vrei, sa mergi la ea, sa o mentionmezi ca fiind a ta.. eh stiti voi la ce ma refer ce rost are sa tot zic
|
|
sigmund
|
|
![]() |
|
borgdesign ![]() Admin Group ![]() ![]() Aderat: 01 Jan 2006 Locatie: Romania Status: Offline Puncte: 485 |
Domnule Sergiu, din pacate compania noastra nu furnizeaza servicii de tipul de care dumneavoastra aveti nevoie.
|
|
![]() |
Raspunde ![]() |
|
Tweet
|
Schimba Forum | Permisiuni forum ![]() Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum Tu nu poti sterge postari din acest forum Tu nu poti modifica postarile din acest forum Tu nu poti creea sondaje in acest forum Tu poti vota in sondaje in acest forum |