Lista Firme Homepage
Forum Home Forum Home » CD-ul ListaFirme » Instalare
  Noi Postari Noi Postari RSS Feed - Firme excluse/radiate/desfiintate
  FAQ FAQ  Cautare Forum   Inregistrare Inregistrare  Login Login

Firme excluse/radiate/desfiintate

 Raspunde Raspunde
Autor
Mesaj
borgdesign View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Aderat: 01 Jan 2006
Locatie: Romania
Status: Offline
Puncte: 485
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza borgdesign Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Subiect: Firme excluse/radiate/desfiintate
    Postat: 26 Aug 2014 la 15:31
Pentru utilizatorii versiunilor de CD mai vechi decat 11 este disponibila o lista de excluziuni continand companiile care si-au incetat activitatea, au fost radiate, sunt inactive sau si-au schimbat sediul.

Lista de excluziuni (peste 900.000 firme din perioada 2004-2014) poate fi importata in aplicatia ListaFirme si este utila pentru a evita incercarea de a contacta companii care nu mai exista sau care functioneaza acum in alta locatie, reducand astfel costurile si economisind timpul.

Fisierul de excluziuni este accesibil si poate fi descarcat utilizand optiunea [Ajutor] / [Update ListaFirme] , din aplicatia ListaFirme.

Dupa descarcarea fisierului, acesta trebuie dezarhivat si importat in aplicatie cu ajutorul utilitarului "Manager Liste" accesibil din meniul [Ajutor].

Lista importata la favorite va contine doar firmele care trebuie excluse in cazul versiunii pe care o detineti (difera numeric pentru versiuni mai vechi decat 11.0 ) si va recomandam sa stergeti acest grup de favorite din orice alta selectie pe care o realizati in vederea contactarii.

Este de asemenea disponibila gratuit o versiune actuala a utilitarului "Manager Liste" care va permite operarea cu selectiile salvate avand o viteza mult mai buna decat anterior. Pentru a utiliza noul Manager Liste trebuie inlocuite fisierele arhivate in folderul de instalare al aplicatiei ListaFirme.

Desi aceasta lista de excluziuni va ajuta sa evitati realizarea inutila a unor contacte, este probabil ca multe informatii din versiunile vechi sa nu mai fie de actualitate. Pentru informatii actuale, complete si verificate, incluzand noile date financiare, noile companii infiintate si contactele cele mai recente va recomandam sa upgradati aplicatia la versiunea cea mai recenta.

Inapoi Sus
borgdesign View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Aderat: 01 Jan 2006
Locatie: Romania
Status: Offline
Puncte: 485
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza borgdesign Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Postat: 03 Feb 2015 la 04:02
Lista de excluziuni a fost updatata corespunzator inceputului anului 2015, versiunea de CD 11.1
Inapoi Sus
 Raspunde Raspunde
  Share Topic   

Schimba Forum Permisiuni forum View Drop Down