Lista Firme Homepage
Forum Home Forum Home » Site-ul www.ListaFirme.ro » Evenimente
  Noi Postari Noi Postari RSS Feed - Evenimente anterioare
  FAQ FAQ  Cautare Forum   Inregistrare Inregistrare  Login Login

Evenimente anterioare

 Raspunde Raspunde
Autor
Mesaj
borgdesign View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Aderat: 01 Jan 2006
Locatie: Romania
Status: Offline
Puncte: 485
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza borgdesign Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Subiect: Evenimente anterioare
    Postat: 18 Jun 2010 la 10:27

Va invitam la conferinta e-Mail Marketing MASTERCLASS

Conferinta va avea loc pe 7 iulie 2010  la Hotel Novotel, Calea Victoriei, Nr. 37B, Sala Paris
 
La conferinta participa reprezentanti ai autoritatilor statului - ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cat si specialisti in domeniu.
 
Lista Firme participa in calitate de sponsor platinum. Nu am reusit sa obtinem spatiu de prezentare dar speram ca vom putea comunica cu dumneavoastra  in pauzele de cafea, cocktail, pranz.
 
Fiecare participant doritor va primi cadou din partea noastra cate o licenta a aplicatiei Expert Email Validator (aplicatia nu este disponibila comercial, ofera unele facilitati unice si va ajuta sa mentineti acurate propriile liste de email).
 
Inapoi Sus
borgdesign View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Aderat: 01 Jan 2006
Locatie: Romania
Status: Offline
Puncte: 485
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza borgdesign Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Postat: 21 Jun 2010 la 10:57
ROMANIA FASHION TRENDS & BRANDS 2010
 
 

Va invitam in perioada 24-27 Iunie 2010 la Sala Palatului pentru a participa la expozitia Romania Fashion Trends & Brands.

 

Conceputa ca un eveniment specializat Business to Business, expozitia este deschisa vizitatorilor specialisti in domeniu, asigurand un mediu propice pentru contacte intensive si intalniri intre producatori, importatori, distribuitori si potentiali clienti.

 

In calitate de sponsor/expozant, ne revine onoarea de a va invita sa participati la acest eveniment, avand convingerea ca prezenta la expoziţie va deschide noi oportunitati pentru afacerea dumneavoastra.

 

Fiecare participant doritor va primi cadou din partea noastra cate o licenta a aplicatiei Expert Email Validator (aplicatia nu este disponibila comercial, ofera unele facilitati unice si va ajuta sa mentineti acurate propriile liste de email) si acces instant la baza de date online ListaFirme, in limita a 50 de afisari, in valoare de 9 EUR.

 

   Obtineti mai multe detalii si invitatia.Editat de borgdesign - 23 Jun 2010 la 12:03
Inapoi Sus
 Raspunde Raspunde
  Share Topic   

Schimba Forum Permisiuni forum View Drop Down