Lista Firme Homepage
Forum Home Forum Home » Baze de date cu firme din Romania » Selectii de date
  Noi Postari Noi Postari RSS Feed - Domeniul principal sau preponderent?
  FAQ FAQ  Cautare Forum   Inregistrare Inregistrare  Login Login

Domeniul principal sau preponderent?

 Raspunde Raspunde
Autor
Mesaj
borgdesign View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Aderat: 01 Jan 2006
Locatie: Romania
Status: Offline
Puncte: 485
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza borgdesign Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Subiect: Domeniul principal sau preponderent?
    Postat: 19 Oct 2014 la 17:13
In profilul companiilor puteti vizualiza atat domeniul de activitate preponderent cat si domeniile de activitate principale (daca acestea difera de domeniul preponderent).

O societate poate desfasura activitati atat pe domeniile principale cat si pe cele secundare si nu excludem nici alte posibilitati (activitati neinregistrate sau neclasificate).

Domeniile de activitate principale pot sa difere de domeniul de activitate preponderent.

Domeniile de activitate principale sunt definite in actul constitutiv sau acte modificatoare ale societatilor si reflecta o intentie de a desfasura activitati pe anumite domenii.

Domeniul de activitate preponderent este domeniul in care societatea a obtinut cele mai mari venituri in cursul unui an si reflecta mai fidel activitatea societatii decat domeniile principale.

Au fost constatate/raportate un numar mic de exceptii in care in raportarile de bilant unii contabili mai putin atenti au raportat eronat unele date printre care si domeniul preponderent pastrand CAEN-ul unei societati pentru care au prelucrat anterior. Astfel de situatii sunt corectate punctual atunci cand si daca sunt identificate.

In cadrul selectiilor de date si al statisticilor sunt utilizate domeniile de activitate preponderente.

Inapoi Sus
 Raspunde Raspunde
  Share Topic   

Schimba Forum Permisiuni forum View Drop Down