![]() |
de ce se consuma doua credite la o accesare? |
Raspunde ![]() |
Autor | |
resin.mirela(54714) ![]() Newbie ![]() Aderat: 18 Aug 2015 Status: Offline Puncte: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Postat: 18 Aug 2015 la 11:54 |
Buna ziua!
Din experienta de pana acum stiam ca la accesarea
unei firme se consuma un credit,exceptie facand o firma deja vizualizata in
ultimele 6 luni,unde nu se consuma niciun credit.
Am avut supriza sa constat ca acum imi scadeti 2
credite la o singura vizualizare.Mi-a fost usor sa constat caci tocmai ce am
achizitionat un pachet de 1000 de credite ,am accesat 4 firme despre care doream
informatii,iar creditul a scazut la 992.
De ieri am remarcat un consum mai vertiginos,dar nu
am avut timp sa verific ce se intampla.
Va rog verificati si astept un raspuns din parte
dumneavoastra.
Cu stima,
Mirela Nechifor
Resin SRL Rm.Valcea
|
|
![]() |
|
borgdesign ![]() Admin Group ![]() ![]() Aderat: 01 Jan 2006 Locatie: Romania Status: Offline Puncte: 485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Au fost adăugate și anunțate un set de opțiuni la pachetele de acces online.
Opțiunile și descrierea detaliată a acestora sunt accesibile din pagina de comandă a pachetelor de acces iar tipul de acces implicit este pentru vizualizarea de profiluri detaliate. In funcție de opțiunea utilizatorului sau cea implicită, pe site sunt afișate icon-uri care ajută utilizatorul să cunoască numărul de afișări contorizate la accesarea unui raport. În varianta implicită acum sunt contorizate două afișări pe firmă dar nu mai sunt contorizate afișări și pentru fiecare din rapoartele detaliate accesibile din profil (ceea ce în majoritatea cazurilor este o economie). Opțiunile pachetelor de acces pot fi oricând reconfigurate de utilizatori. |
|
![]() |
Raspunde ![]() |
|
Tweet
|
Schimba Forum | Permisiuni forum ![]() Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum Tu nu poti sterge postari din acest forum Tu nu poti modifica postarile din acest forum Tu nu poti creea sondaje in acest forum Tu poti vota in sondaje in acest forum |