Lista Firme Homepage
Forum Home Forum Home » Site-ul www.ListaFirme.ro » Diverse
  Noi Postari Noi Postari RSS Feed - de ce se consuma  doua credite la o accesare?
  FAQ FAQ  Cautare Forum   Inregistrare Inregistrare  Login Login

de ce se consuma doua credite la o accesare?

Raspunde Raspunde
Autor
Newbie
Newbie

Aderat: 18 Aug 2015
Status: Offline
Puncte: 2
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza resin.mirela(54714) Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Subiect: de ce se consuma doua credite la o accesare?
    Postat: 18 Aug 2015 la 11:54
Buna ziua!

Din experienta de pana acum stiam ca la accesarea unei firme se consuma un credit,exceptie facand o firma deja vizualizata in ultimele 6 luni,unde nu se consuma niciun credit.
Am avut supriza sa constat ca acum imi scadeti 2 credite la o singura vizualizare.Mi-a fost usor sa constat caci tocmai ce am achizitionat un pachet de 1000 de credite ,am accesat 4 firme despre care doream informatii,iar creditul a scazut la 992.
De ieri am remarcat un consum mai vertiginos,dar nu am avut timp sa verific ce se intampla.
Va rog verificati si astept un raspuns din parte dumneavoastra.

Cu stima,
Mirela Nechifor
Resin SRL Rm.Valcea
Inapoi Sus
borgdesign View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Aderat: 01 Jan 2006
Status: Offline
Puncte: 485
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza borgdesign Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Postat: 31 Aug 2015 la 13:46
Au fost adăugate și anunțate un set de opțiuni la pachetele de acces online.

Opțiunile și descrierea detaliată a acestora sunt accesibile din pagina de comandă a pachetelor de acces iar tipul de acces implicit este pentru vizualizarea de profiluri detaliate.

In funcție de opțiunea utilizatorului sau cea implicită, pe site sunt afișate icon-uri care ajută utilizatorul să cunoască numărul de afișări contorizate la accesarea unui raport.

În varianta implicită acum sunt contorizate două afișări pe firmă dar nu mai sunt contorizate afișări și pentru fiecare din rapoartele detaliate accesibile din profil (ceea ce în majoritatea cazurilor este o economie).

Opțiunile pachetelor de acces pot fi oricând reconfigurate de utilizatori.

Inapoi Sus
 Raspunde Raspunde
  Share Topic   

Schimba Forum Permisiuni forum View Drop Down