Lista Firme Homepage
Forum Home Forum Home » Site-ul www.ListaFirme.ro » Diverse
  Noi Postari Noi Postari RSS Feed - Cum pot vedea datele unei firme?
  FAQ FAQ  Cautare Forum   Inregistrare Inregistrare  Login Login

Cum pot vedea datele unei firme?

Raspunde Raspunde Pagina  <12
Autor
Newbie
Newbie

Aderat: 12 May 2016
Status: Offline
Puncte: 1
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza alios.alex(269345) Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Postat: 12 May 2016 la 16:39
buna ziua,

m-ar interesa sa pot gasi detalii despre firme care instaleaza sau comercializeaza instalatii termice de incalzire si racire pe anumite judete

nu gasesc prin filtrare astfel de firme, as vrea un raspuns de la dumneavoastra, ulterior daca exista potential voi achizitiona si abonament platit.

multumesc
Inapoi Sus
mihay_deea(313884) View Drop Down
Newbie
Newbie

Aderat: 17 Jan 2017
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza mihay_deea(313884) Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Postat: 17 Jan 2017 la 20:37
Initial postat de borgdesign borgdesign a scris:

Toate datele de contact disponibile sunt afișate în profilul firmelor. 
Reciproca este valabilă respectiv dacă nu este afișat nici un email este pentru că nu avem.

Vă rugăm să verificați direct pe site pentru că nu vom publica informații de contact pe forum.
Inapoi Sus
constantincindea1980(477441) View Drop Down
Newbie
Newbie

Aderat: 09 Oct 2019
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza constantincindea1980(477441) Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Postat: 09 Oct 2019 la 22:43
buna seara
am o intrebare daca imi poate raspunde cineva
Stie cineva ce firma este aceasta ?
EKO INT INVEST fundeni ?
Am luat o mare teapa astazi
Am fost contactat telefonic si mi-au facut o oferta pe care nu am put sa o refuz
este vorba despre un storcator de fructe,o trusa de surubelnite profesionale,feliator de cartofi,periuta de dinti electrica si furtun retractabil...
din toate aceste produse am primi doar 3 dintre ele
cum se poate una ca asta ?
Inapoi Sus
 Raspunde Raspunde Pagina  <12
  Share Topic   

Schimba Forum Permisiuni forum View Drop Down