![]() |
Cum pot vedea datele unei firme? |
Raspunde ![]() |
Pagina <12 |
Autor | |
alios.alex(269345) ![]() Newbie ![]() Aderat: 12 May 2016 Status: Offline Puncte: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buna ziua,
m-ar interesa sa pot gasi detalii despre firme care instaleaza sau comercializeaza instalatii termice de incalzire si racire pe anumite judete nu gasesc prin filtrare astfel de firme, as vrea un raspuns de la dumneavoastra, ulterior daca exista potential voi achizitiona si abonament platit. multumesc
|
|
![]() |
|
mihay_deea(313884) ![]() Newbie ![]() Aderat: 17 Jan 2017 Status: Offline Puncte: 1 |
|
|
![]() |
|
constantincindea1980(477441) ![]() Newbie ![]() Aderat: 09 Oct 2019 Status: Offline Puncte: 1 |
buna seara
am o intrebare daca imi poate raspunde cineva Stie cineva ce firma este aceasta ? EKO INT INVEST fundeni ? Am luat o mare teapa astazi Am fost contactat telefonic si mi-au facut o oferta pe care nu am put sa o refuz este vorba despre un storcator de fructe,o trusa de surubelnite profesionale,feliator de cartofi,periuta de dinti electrica si furtun retractabil... din toate aceste produse am primi doar 3 dintre ele cum se poate una ca asta ? |
|
![]() |
Raspunde ![]() |
Pagina <12 |
Tweet
|
Schimba Forum | Permisiuni forum ![]() Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum Tu nu poti sterge postari din acest forum Tu nu poti modifica postarile din acest forum Tu nu poti creea sondaje in acest forum Tu poti vota in sondaje in acest forum |