Lista Firme Homepage
Forum Home Forum Home » Site-ul www.ListaFirme.ro » Evenimente
  Noi Postari Noi Postari RSS Feed - Binary 2012
  FAQ FAQ  Cautare Forum   Inregistrare Inregistrare  Login Login

Binary 2012

 Raspunde Raspunde
Autor
Mesaj
borgdesign View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Aderat: 01 Jan 2006
Locatie: Romania
Status: Offline
Puncte: 485
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza borgdesign Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Subiect: Binary 2012
    Postat: 03 Oct 2012 la 12:35

Expozitia Binary 2012

Profitati de aceasta ocazie ! Tehnologia face diferenta.

Va invitam sa participati alaturi de noi la Binary 2012 fie ca expozant fie ca vizitator.
Dorim sa identificam impreuna oportunitati si metode de colaborare motiv pentru care va invitam sa optati din timp pentru Matchmaking sau sa ne vizitati la stand.

Expozitia de software BINARY 2012 va avea vizitatori de business din toate domeniile


Descrierea evenimentului:

ARIES (Asociatia Româna pentru Industrie Electronica si Software), în colaborare cu PM si Agora Media, organizeaza a X-a editie a BINARY-Expozitia Internationala de Software. Evenimentul se va desfasura în intre 7-9 noiembrie 2012, la Biblioteca Nationala a României, sediul nou din Piata Unirii din Bucuresti (Splaiul Dambovitei, situat între Piata Unirii si Piata Alba Iulia). BINARY este un eveniment B2B care va reuni companiile ce vor sa-si dezvolte afacerea sau sa patrunda pe piata din România, prin concentrarea celor doua componente principale ale oricarei piete, cererea si oferta, într-un singur spatiu clar definit, facilitând astfel schimbul de idei, contacte si parteneriate, pe parcursul a trei zile. Interactiunea intensa dintre cele 60 de firme expozante si 5000 de vizitatori specialisti va impulsiona dezvoltarea pietei autohtone de software, prin eficienta si generarea de noi oportunitati. Evenimentul este conturat pe trei directii. Prima este expozitia propriu-zisa, pentru care estimam participarea a aproximativ 60 de firme din domeniu, atât din tara, cât si din strainatate. Tematica expozitiei se axeaza pe urmatoarele domenii 1. ERP, CRM, Business Intelligence, Document management; 2. Solutii financiar-bancare; 3. Solutii de securitate IT; 4. Solutii eHealth; 5. Aplicatii mobile; 6. Computer Aidded Design @ Product Lifecycle Management (PLM); 7. Solutii de monitorizare si control acces; 8. Servicii IT; 9. Solutii de promovare a afacerilor; 10. Solutii pentru servicii publice.

Conferintele Binary supun în discutie tematici de importanta curenta, dar si solutii care pot fi aplicate cu succes. Tematicile abordate de conferinte si confirmate pâna în acest moment sunt 1. Solutii IT pentru domeniul bancar si asigurari; 2. Solutii IT pentru sectorul HoReCa si turism; 3. Aplicatii mobile 4. Solutii IT pentru retail si distributie; 5. Solutii IT pentru dezvoltari tehnologice în domeniul textil si mobilier. Conferintele Binary se desfasoara în intervalul 7-9 noiembrie, zilnic, între orele 12.00 - 16.00. Pe masura ce programul conferintelor se va finaliza, vom actualiza datele din site-ul www.binary.aries.ro, inclusiv cele din pagina oficiala de Facebook, cu orarul exact, alaturi de speakeri si tematica. Matchmaking - întâlniri prestabilite, unu la unu, pentru încheierea de contracte, parteneriate sau dobândirea de noi contacte. Prin matchmaking expozantii au oportunitatea de a solicita întâlniri cu vizitatorii profesionali, înscrisi în baza de date a evenimentului, interesati de produsele si serviciile furnizate de catre expozant.

Alte detalii si modalitatea de înscriere ca expozant sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului www.binary.aries.ro. Organizatorii sunt la dispozitia Dumneavoastra pentru clarificarea oricaror nelamuriri la telefon 021.312.77.35 sau e-mail natalia.pruteanu@precisemarketing.ro.

Inscrieri expozanti | Inscrieri vizitatori


Editat de borgdesign - 11 Oct 2012 la 12:04
Inapoi Sus
 Raspunde Raspunde
  Share Topic   

Schimba Forum Permisiuni forum View Drop Down