Lista Firme Homepage
Forum Home Forum Home » Site-ul www.ListaFirme.ro » Evenimente
  Noi Postari Noi Postari RSS Feed - Angajarea legală, motivarea şi evaluarea
  FAQ FAQ  Cautare Forum   Inregistrare Inregistrare  Login Login

Angajarea legală, motivarea şi evaluarea - Data Eveniment: 31 Oct 2012

 Raspunde Raspunde
Autor
Mesaj
borgdesign View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Aderat: 01 Jan 2006
Locatie: Romania
Status: Offline
Puncte: 485
Optiuni Postare Optiuni Postare   Multumiri (0) Multumiri(0)   Citeaza borgdesign Citeaza  RaspundeRaspunde Link Direct la Postare Calendar Evenimente: Angajarea legală, motivarea şi evaluarea
    Postat: 28 Sep 2012 la 14:32

INVITATIE

 

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), confederaţie patronală reprezentativă la nivel naţional, are plăcerea de a vă invita să participaţi la Seminarul Naţional cu tema: Angajarea legală, motivarea şi evaluarea salariaţilor, care va fi organizat în Bucureşti, pe data de 31 Octombrie 2012, la sediul CNIPMMR, situat în P-ţa Walter Mărăcineanu, Intrarea 1, Et. 1, Sala A, Sector 1, Bucureşti.

 

Seminarul Naţional este 90% aplicativ şi asigură:

1. Informarea completă a participanţilor cu privire la:

Ø    aplicarea corectă a dispoziţiilor Codului Muncii, cu modificările şi completările ulterioare;

Ø    cadrul legal şi formele de angajare a salariaţilor, ucenicilor şi zilierilor, stabilirea criteriilor de performanţă şi procedura evaluării salariaţilor, oportunităţi şi ameninţări;

Ø    negocierea clauzelor contractului individual de muncă si ale contractului colectiv de munca la nivel de unitate avand ca obiect evaluarea, motivarea salariatilor şi pachetul salarial;

Ø    cadrul legal şi bunele practici la nivel naţional şi european.

2. Rezolvarea de speţe, prezentarea de cazuri aplicative şi bune practici în domeniul  angajării, motivării şi evaluării salariaţilor.

3. Dobândirea de abilităţi practice, modele şi formulare cadru pentru acţiunile necesare a fi iniţiate în scopul angajării, motivării şi evaluării salariaţilor.

4. Rezolvarea unei probleme punctuale a fiecărui participant la seminar în domeniul relaţiilor de muncă.

 

Lectori: Prof. Univ. Dr. Ovidiu Nicolescu (Academia de Studii Economice) si Ana Bontea (Membru in Comitetul Economic si Social European).

Invitaţi: Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Inspecţia Muncii.

 

Formularul de inregistrare trebuie completat şi transmis pe e-mail (pr@cnipmmr.ro) sau la nr. de fax +4-021.312.66.08 până cel târziu la data de 30 octombrie 2012.

 

*                  Taxa de participare este de 600 lei/participant, fara TVA de 24% (744 lei, cu TVA inclus), care trebuie achitată până cel târziu la data de 30.10.2012 si cuprinde: suport de curs, caiet de seminar cu modele si formulare cadru, pe CD, Diploma de participare, tratatie welcome coffee, 2 pauze si Dejun bufet suedez si Bonus practic: rezolvarea unei probleme punctuale a participantului. Bonus facultativ: participantii vor avea posibilitatea să participe la un training de impact, în regim gratuit, vizând creşterea performanţelor în domeniul afacerilor şi vânzărilor asigurat de Dynamic Human Resources, cu 10 ani de experienţă şi un portofoliu de clienţi variat - www.dynamichr.ro.

Reducere de 15 % din taxa de participare pentru înscrierea la adresa de e-mail: pr@cnipmmr.ro, la nr. de fax: 0213126608 sau pe formularul on-line de pe portalul www.immromania.ro şi încasarea taxei de participare până la data de 12.10.2012.

 

Partenerii susţinători ai Seminarului Naţional, care vor prezenta soluţii şi oportunităţi pentru întreprinderi, sunt Sodexo Pass Romania, Microsoft Romania si Dynamic Human Resources.

 

Partenerii media sunt: IMMROMANIA, Finantare.ro; BestJobs.ro; LISTAFIRME, Avocatnet.ro, Calendar evenimente, ClubAfaceri.ro, Business Woman, CentruldePresa.ro. 

 

Pentru relaţii suplimentare, persoana de contact este Oana Dâscă, Sef Departament PR CNIPMMR, telefon: +4-021.312.68.93;

fax +4-021.312.66.08; mob. +4-0745.343.224, e-mail: pr@cnipmmr.ro.

   
 

Cristian Ionescu

Director Executiv CNIPMMR

Editat de borgdesign - 28 Sep 2012 la 16:00
Inapoi Sus
 Raspunde Raspunde
  Share Topic   

Schimba Forum Permisiuni forum View Drop Down